Cikkek

A klímák hatása a klímára

Egyre több helyen olvasom, vagy hallom azt a megállapítást, hogy a klíma készülékek használatával a földünket melegítjük.  Ez egy téves.

Miért 3 métertől kezdődik a szerelés ára?

Azok számára akiknek nem a klímaszerelés a szakmájuk, bizonyára furcsa lehet, hogy a legtöbb cég úgy hirdeti a szerelést, hogy.

Milyen fűtés legyen a házba?

Mig régen nagyon egyszerű volt a helyzet, mert lehetett választani a fatüzelésű kályha, és a gáztüzelés között, addig ma már.

Klíma márkákról részletesen.

Klíma választás előtt állva azzal szembesülhetünk, hogy a piacon számtalan márka közül választhatunk, és nehéz lehet eligazodni a sok-sok lehetőség.

Kell a klímához WiFi?

Ennek megválaszolása elég szubjektív dolog, mert ahány ember annyiféle igény.  Kezdjük az elején, hogy mi  is az, hogy WiFi van.

A Gree klímákról

Előszó:A cikk születését egy facebook poszt ihlette. A kérdező a Gree klímákról érdeklődött. Persze szokás szerint értelmes választ nem kapott.

Mennyi áramot fogyaszt egy klímaberendezés?

Először is oszlassuk el a tévhiteket! Azok akik nem igazán tudják azt, hogy hogy is működik egy hőszivattyú, azt gondolják.

Miért kell felmérni a lakást a telepítés előtt?

Gyakran kapok telefonhívást, hogy mondjak egy árat, hogy pontosan mennyibe fog kerülni a klíma telepítés.  Nos egész pontos árat nem.

A Profi klímatisztitásról pár gondolat.

Mielőtt rátérnék arra, hogy mi hogy csináljuk, kitérnék egy kicsit a klímatisztitás egyéb piaci szereplőire.   A klíma tisztitás, nem egy.

Páramentesítés klímával

Sok házban okoz gondot a magas páratartalom. A magas páratartalom rossz közérzetet okoz, penészesedést, dohos szagot, stb…Az okok sok esetben.

1 2 3