• Telefon: (+36) 70 518-1943info@k-klima.hu
 • Blog Full Width

  Milyen fűtés legyen a házba?

  Mig régen nagyon egyszerű volt a helyzet, mert lehetett választani a fatüzelésű kályha, és a gáztüzelés között, addig ma már.

  Klíma márkákról részletesen.

  Klíma választás előtt állva azzal szembesülhetünk, hogy a piacon számtalan márka közül választhatunk, és nehéz lehet eligazodni a sok-sok lehetőség.

  Kell a klímához WiFi?

  Ennek megválaszolása elég szubjektív dolog, mert ahány ember annyiféle igény.  Kezdjük az elején, hogy mi  is az, hogy WiFi van.

  A Gree klímákról

  Előszó:A cikk születését egy facebook poszt ihlette. A kérdező a Gree klímákról érdeklődött. Persze szokás szerint értelmes választ nem kapott.

  Mennyi áramot fogyaszt egy klímaberendezés?

  Először is oszlassuk el a tévhiteket! Azok akik nem igazán tudják azt, hogy hogy is működik egy hőszivattyú, azt gondolják.

  Miért kell felmérni a lakást a telepítés előtt?

  Gyakran kapok telefonhívást, hogy mondjak egy árat, hogy pontosan mennyibe fog kerülni a klíma telepítés.  Nos egész pontos árat nem.

  A Profi klímatisztitásról pár gondolat.

  Mielőtt rátérnék arra, hogy mi hogy csináljuk, kitérnék egy kicsit a klímatisztitás egyéb piaci szereplőire.   A klíma tisztitás, nem egy.

  Páramentesítés klímával

  Sok házban okoz gondot a magas páratartalom. A magas páratartalom rossz közérzetet okoz, penészesedést, dohos szagot, stb…Az okok sok esetben.

  Mekkora teljesítményű klímát válasszak?

  Pontos választ adni a fenti kérdésre, csak bonyolult számítások után lenne lehetőség.Annyira nem egyszerű feladat, hogy ma már erre speciális.

  Több mono Split, vagy 1db multi Split klímát vegyünk?

  Mi az a mono split klíma berendezés és mi az a multi split klíma beredezés? Akik most veszik életük első.

  1 2